Opplevelser

KONGEPARKEN
Fra oss er det kun 25 min. med bil til Kongeparken, som er et eldorado for hele familien. 

Her kan du bla. Besøke Freia Sjokoladefabrikk hvor du kan lage din egen sjokolade, kjøre Norges største karusell Humla med 10 m høye svev, kjøre bobane, rafte i Kongeraften , besøke bamsebotellet og dyrene på Kongsgården.

Les mer på Kongeparken

PREIKESTOLEN
Preikestolen, et kjent turistmål i regionen – er et fjellplatå på nordsiden av Lysefjorden i Forsand kommune. 

Preikestolen er en av landets mest gåtte fjellturer – over 200 000 mennesker tar turen ut på det svimlende fjellplatået hvert år. Selve gåturen ut til Preikestolen er unnagjort på under to timer for dem som er vant til å gå i ulendt terreng. For barn og utrente turgåere vil vi anslå å bruke mellom to til tre timer. Høydeforskjellen er 330 meter og distansen 3,8 km. Vel framme venter et så godt som flatt platå på 25 x 25 meter, 604 moh. Stien er betydelig oppgradert før sommeren 2014. Den er laget bredere og flere plasser er det lødd opp stein trapper. Ikke undervurder turen, den er lengre enn du tror. husk å legg inn tid for returen også. Tur retur for en voksen person bruker de fleste 4 timer mye avhengig av hvor lang stopp en legger inn på selve Preikestolen. Kombiner gjerne turen med et måltid eller en overnatting på Preikestolen Fjellstue. Mest vanlig er det å gå denne turen mellom april og oktober – vinterstid anbefales turen ikke.

Lysefjorden byr på enestående natur med de vakre øyene i Ryfylket. Her kan du oppleve et vakkert fjordcruise på en av Norges mektigste fjorder. Turen på den 42 km lange Lysefjorden er fylt med opplevelser som «Fantehålå», store fossefall, geiter, seler, idylliske øyer og enestående natur.

 

Kongeparken

BILLETTER TIL KONGEPARKEN

Bestill her.

Backpacker

Aktivitetsprogram

Surf and hike

Overnatting

Overnatting

Rom for alle behov.

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken

Familiepakke

Kongeparken

BILLETTER TIL KONGEPARKEN

Bestill her.

Backpacker

Aktivitetsprogram

Surf and hike

Overnatting

Overnatting

Rom for alle behov.

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken

Familiepakke